Αποστολές – Παραλαβές

Παραλαβές

Άμεση παραλαβή από την αποθήκη μας στον Πειραιά η στο κατάστημα μας στην Ρόδο, αυθημερόν 09:00-14:00, με ενημέρωση της παραγγελίας σας τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα.

Για εκτός Αττικής παραδίδουμε εντός 48 ωρών, στο πρακτορείο μεταφορών της περιοχής σας και τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν 100% τον πελάτη.

Αποστολές

Για την Ρόδο η αποστολές είναι καθημερινές, και στην Ρόδο τα εμπορεύματα παραλαμβάνονται από το κατάστημα μας την επόμενη ημέρα από την παραγγελία σας, αν τα εμπορεύματα βρίσκονται στην αποθήκη μας στον Πειραιά, αν πρέπει να παραγγείλουμε τα εμπορεύματα που σας ενδιαφέρουν, η παράδοση είναι από πέντε (5) ως έξη εργάσιμες ημέρες.
Εάν επιθυμείτε οποιονδήποτε άλλο τρόπο μεταφοράς της παραγγελίας σας π.χ. Courier, Ταχυδρομείο, μεταφορικό πρακτορείο της επιλογής σας κλπ. παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συνεννοηθούμε.

Επιστροφές

Η εταιρία μας παραλαμβάνει καθημερινά από 09:00 – 14:00 στην αποθήκη στον Πειραιά ανέγγιχτα προϊόντα που προορίζονται για επιστροφή και αποζημιώνει τον πελάτη στο ακέραιο.