Για την Εταιρία - Ιστορικό

Το www.rodik.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της Μ.Σολωμακάκης – Μ.Λεβέντης Ο.Ε. με τον διακριτικό τίτλο Ροδιακά Δίκτυα, που ασχολείται με την πώληση και τη επισκευή κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών υπολογιστών, Tablets, μηχανών Τραπεζών, POS και λοιπόν ηλεκτρονικών προϊόντων. Η εταιρία έχει την έδρα της στην Ρόδο και την αποθήκη της στον Πειραιά.

 

Τα Ροδιακά Δίκτυα είναι η μετεξέλιξη της Thrust Logic Ltd. που ιδρύθηκε το 1985 στην Ρόδο με δραστηριότητες Software House, συναρμολόγησης και διανομής ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεφωνικών κέντρων.


Τα Ροδιακά Δίκτυα είναι το πρώτο Ελληνικό service κινητών τηλεφώνων σε όλη την Ελλάδα από το 1994.

 

Τα Ροδιακά Δίκτυα ( ΡΟ.ΔΙΚ. ) είναι σήμερα η εγκυρότερη και ασφαλέστερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε, στην προμήθεια, την συντήρηση και την επισκευή προϊόντων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, η πλέον των τριάντα οκτώ (38) ετών εμπειρία μας σας το εγγυάται.

 

Για πρώτη φορά μέσω των διαδικτυακού καναλιών διανομής, www.rodik.gr και www.rhodesnetworks.gr δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο σ’ όλους σας όχι μόνο στην Ρόδο, αλλά και σε όλα τα νησιά των Δωδεκανήσων να προμηθεύονται τοπικά ότι ανταλλακτικό χρειάζεστε για το κινητό σας τηλέφωνο, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας, τους υπλογιστές παιχνιδιών σας, στην καλλίτερη τιμή που μπορείτε να βρείτε στα Δωδεκάνησα.

 

Η εταιρεία δεσμεύεται να αποζημιώσει στο ακέραιο οποιονδήποτε δυσαρεστημένο πελάτη, αλλά και να επιβραβεύσει τους πιστούς πελάτες της με μεγάλες εκπτώσεις στις επισκευές τους.

 

Κάντε δωρεάν εγγραφή στο www.rodik.gr και στο www.rhodesnetworks.gr μας και επωφεληθείτε από τις μοναδικές μηνιαίες προσφορές μας, και τα κουπόνια προσφορών για τα ανακατασκευασμένα κινητά τηλέφωνα, τους ανακατασκευασμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους ανακατασκευασμένους εκτυπωτές.